Om mig

Jeg ved, hvordan du har det!

Jeg kender til både skader, kropslige smerter og stress – og jeg ved, hvordan jeg kan afhjælpe det hos andre.

Som ihærdig sportsudøver med alverdens skader fik jeg tidligt interesse for kroppen og dens helingsprocesser. Jeg har også været ramt af stress, og derfor har jeg mærket på min egen krop, hvordan psykiske belastninger kan give fysiske problemer.

Jeg var så heldig at møde en kropsterapeut, som hjalp mig i forbindelse med stress. På 1 time hjalp hun mig af med næsten alle mine mavesmerter og effekten varede ved i 3 uger. Allerede efter min første behandling, vidste jeg, at kropsterapi skulle være min profession.

Jeg er uddannet kropsterapeut og min faglige baggrund inkluderer blandt andet idrætslinjer og idrætshøjskole, fitness-instruktør uddannelse og kurser i forskellige massageformer.

 

Kroppen er fantastisk!

Det er utroligt, hvad en krop kan klare.

Mange overhører kroppens stress-signaler, og man kan leve under pres i forbløffende lang tid, før man knækker. Det lærte jeg selv under mit eget stressforløb, for jeg ignorerede alle advarselslamper, og løb bare hurtigere og hurtigere. Til sidst sagde min krop fra med et brag. Jeg græd i en hel uge!

Jeg har selv prøvet mange massageformer, men kropsterapien er det eneste, som virkelig har gjort en forskel. Derfor synes jeg, at kropsterapien er den bedste måde at hjælpe andre mennesker til at få det gode liv, de fortjener.

Det er fantastisk at opleve mine klienters udvikling og rejse ud af smerter og stress og til et bedre liv. Mange kommer igen og igen, men det er utroligt, hvor meget der kan ske på bare én behandling i rolige omgivelser. Jeg elsker, at der er så mange følelser i kropsterapi, lige fra glæde og lykke til sorg og vrede. Derfor tager jeg mig også altid god tid til mine klienter. Til at få snakket, brugt nogle kleenex eller bare få en kop te at slappe af med.

Luna Rohrberg Fokdal

Kontakt mig

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen, og jeg vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.