Kropsterapi

Hvad er kropsterapi?

Kropsterapi er en effektiv, dybdegående og forløsende massageform, som kombinerer pulserende massage, zoneterapi, muskelafspænding, bevægelse af led og åndedrætsteknik.

 

Hvad er kropsterapi godt for?

  • Kropsterapi skaber balance mellem krop og psyke.
  • Krop og psyke hænger sammen, og derfor er det ikke nok kun at behandle i et afgrænset område med smerter. Oplevelser, erfaringer og følelser lagres i kroppen på forskellig vis, og hvis du ikke har det godt indeni, så har du det heller ikke godt udenpå.
  • Konflikter, stress og traumer kan give fysiske smerter, som på sigt kan udvikle sig til kroniske smerter eller i værste fald decideret sygdom. 
  • Men du behøver ikke at leve med f.eks. kronisk træthed, forstoppelse, hovedpine eller angst. Som kropsterapeut har jeg fokus på at finde og løse årsagen til dine smerter og ikke blot behandle symptomerne. Årsagen til smerten sidder nemlig ikke nødvendigvis samme sted som selve smerten.

 

Hvordan virker kropsterapien?

  • Den pulserende massage hjælper nervesystem og muskler med at slappe af. Samtidig arbejder jeg på hele kroppen for at øge gennemstrømning i kredsløbet, lymfesystemet og musklerne. Dette løsner op for dine spændinger i muskulaturen, inflammationer i sener og hævelse i leddene.
  • Under behandlingen arbejder jeg også med din vejrtrækning. Mange trækker kun vejret overfladisk, og det giver træthed, spændinger og smerter.
  • Som en del af behandlingen snakker vi om, hvilke problemer du har, og hvad de kan skyldes. Du skal selvfølgelig kun fortælle så meget, som du selv har lyst til, men ofte kan viden om dig og dit liv hjælpe mig til bedre at hjælpe dig.

 

Hvem har glæde af kropsterapi?

Jeg hjælper især kvinder, der har fokus på deres egen selvudvikling, og som gerne vil arbejde med de bagvedliggende årsager til symptomerne. 

Alle har gavn af virkningerne ved kropsterapiens dybdegående, pulserende massageteknikker på muskler, væv og hud. Kropsterapien frigiver energi og giver fornyet styrke til både krop og psyke, og er derfor rigtig velegnet til dig, der har stress, angst eller kropslige smerter.

Før

Behandlingen starter med en kort samtale, hvor du fortæller mig lidt om din dagligdag og din problemstilling. Jeg spørger også, om du har sygdomme eller skader, jeg skal tage hensyn til, så jeg kan tilpasse behandlingen til dig.

Under

Behandlingen foregår ved, at du ligger på briksen med et tæppe over dig. For at opnå den bedste effekt af behandlingen anbefaler jeg, at du ligger i undertøj, evt. med en top. Behandlingen kan være blid og rolig eller hård og dybdegående – den kan også være en kombination af begge dele, men det skal ikke gøre ondt.

Behandlingen kan foregå med samtale eller i stilhed – det bestemmer du.

Efter

Behandlingen afsluttes med, at vi taler om din oplevelse af behandlingen. Du kan føle dig lidt ør efter behandlingen, da du har ligget ned længe, og kroppen har arbejdet. Inden du går, får du et glas vand til at rense ud i kroppen. Du skal fortsætte med at drikke rigeligt vand resten af dagen.

Kontakt mig

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen, og jeg vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.